Lluir sabates sempre noves

Published by

¿Adores aquestes sabates de pell que s’han convertit en un veritable comodí a l’hora de vestir te?… O aquests botins de marca que desitjaràs tornar a fer servir quan torni el fred. Llavors tenim alguna cosa per explicar-te que t’interessarà.

Shoe repair

 

La pell de les sabates de la mateixa manera que succeeix amb les persones a causa del fred, la pols, l’ús o l’exposició a diferents factors també pateix sequedat o envelliment amb el temps. I de la mateixa manera, necessita ser hidratada i nodrida.

En Lavalocker ens preocupa igual que a tu la teva roba i els teus complements per això et  recomanem aquí uns consells per conservar el calçat en perfecte estat.

descarga

 

Per exemple, quan s’acabi la temporada de fred i et proposis guardar les botes, botins o sabates d’hivern recorda condicionar-los abans d’emmagatzemar-los.

Si dubtes a l’hora d’escollir el producte correcte sempre podràs recórrer a les  cremes/mousse/gel del tipus “hidratants incolors” que serveixen que trobaràs en qualsevol supermercat.

Abans d’aplicar-ho, és important netejar el calçat amb un drap lleugerament humit per llevar qualsevol resta de pols.

Finalment, si el teu calçat és de davant, pell de pecarí o nobuck, no et recomanem aplicar productes per netejar-los. En aquest cas, sempre és millor deixar-los en mans expertes perquè són materials molt delicats, altament sensibles a substàncies olioses i difícils de tractar. Per a això, pots comptar amb nosaltres

Si alguna cosa li passa a les teves sabates, deixales a les nostres mans.

Canvi de tapa de sabates (dona) 8€ (petita) / 10€ (grandària mitjana)

Canvi de tapa de sabates (home) 12€

Polit de sabates 8.50€

Polit de botes 11€

Canvi de cremallera bota 23€

Canvi de cremallera bossa de mà 26€

Canvi de sola completa (sense costura) 30€

Costura bossa 8€

Categorised in:

This post was written by Ed Hamilton

Comments are closed here.