Serveis per Empreses

¿Vols pressupost? Trúcans al  932502170
 O envia’ns un email.
image/svg+xml
Valor afegit per la empresa
Recollida i lliurament en oficines. Comoditat y a cost 0 per la empresa.
Llegir més
image/svg+xml
Prendes especials
Treballem per a teatres, equips de futbol, escoles de cuina, treballs específics, etc.
Llegir més
image/svg+xml
Sector turístic
Treballem amb més de 100 d'apartaments turístics, hostals i residències
Llegir més

Servei afegit per els teus empleats

Tu millor que ningú coneixes la importància de la bona presència. En Lavalocker oferim el servei de recollida y lliurament en oficines perquè sabem que és més cómode per als teus empleats.

Aquest servei no té costos per al teu negoci i cada usuari gestionarà el seu propi compte, així que tampoc representarà una carga operativa per la teva empresa.

Brindar l’oportunitat al teu personal de comptar amb aquest servei en la oficina podria ser un gran valor afegit per la teva marca.

 

Serveis especials

Som especialistes en neteja de prendes especials. Uniformes, estores, catifes, estovalles, cojins… Qualsevol que sigui el repte ens possarem mans a la obra i atendrem la teva solicitud de forma personalitzada. Adaptem cada proposta a la mesura del client i les seves necessitats.

En Lavalocker dispossem de transport, tecnologia i conductors qualificats per realitzar el lliurament i recollida en el domicili requerit per la teva empresa. Estem localitzats en el cor de Barcelona i contem amb un centre de operacions propi.

Alguns dels nostres serveis son:

Neteja d’uniformes, bates de treball, jaquetes o prendes de spa, perruqueries, centres mèdics, centres esportius, etc.

Neteja de prendes de pell, catifes, estores, cortines, fundes de sofà, articles de decoració, cojins d’exterior o interior, seients de sales o de teatres, banderes d’Ambaixades, roba d’ski o altres esports d’aigua i neu, etc.

Alguns serveis especials que ya hem fet:

Más de 20 banderas de Embajadas.

Y si hemos podido con ello, podremos con mucho más. Cuéntanos cuál es tu idea, qué reto nos propones y nos pondremos manos a la obra para ofrecerte la mejor propuesta acorde con tu presupuesto y tu necesidad.

Serveis per apartaments turístics i hostals

Actualment treballem amb més de 100 apartaments turístics i hostal del tipus boutique als qui proveïm el servei de bugaderia i tintoreria de roba de llit, estovalles, prendes o articles de decoració, etc.

Alguns dels nostres serveis son:

  • Bugaderia industrial
  • Rentat i planxat de roba de llit
  • Lloger de roba de llit

Totes les comandes per apartaments turístics i hostals es poden programar setmanalment, acordant dates i horaris depenent de la necessitat. Si existeix alguna urgència o eventualitat, disposem d’un centre d’operacions propi i podem pasar a netejar la roba de llit en el mateix dia, el que resulta un gran aventatge afegit per als administradors d’apartaments a l’hora de gestionar l’ocupació dels pissos i les reserves d’última hora.