SERVEI DE BUGADERIA PER APARTAMENTS TURÍSTICS DE BARCELONA

Published by

Rentar la roba de llit pot ser una causa de frustració i costos afegits per als propietaris d’apartaments turístics. Especialment, per aquells que administren diversos apartaments al voltant de la ciutat.

Per això, Lavalocker ofereix un servei de bugaderia de qualitat, dirigit als apartaments turístics de la ciutat comtal.

Washing apartment bedding

Els nostres clients no hauran de fer res més que enviar-nos un pla de recollides, nosaltres ens encarreguem de la resta. S’ha acabat portar les peces brutes d’un lloc cap a un altre i perdre el temps esperant que els llençols s’eixuguin. Nosaltres rentem i planxem tota la roba de llit, la tornarem a cada apartament en específic i la deixarem en el punt que ens indiquis. Tot això pel mateix preu que pagaries per carregar les peces brutes fins a la bugaderia, o per què ho fes la teva assistenta.

Els beneficis del nostre servei de bugaderia:

  1. Tota la roba de llit es renta i es planxa de forma professional, per assegurar que no s’entrega arrugada, amb el mateix estàndard que un hotel de 5 estrelles..
  2. Fem un seguiment de tots els articles mitjançant codis de barres per a minimitzar el risc de pèrdua. Així sabem per avançat si una peça falta i podem trobar-la..
  3. Servei al client de nivell internacional. Ampli horari d’atenció, que inclou caps de setmana. Ajudem als nostres clients a resoldre pèrdues d’últim moment entre altres matèries de caràcter urgent.
  4. Les nostres operacions estan preparades per a suportar un volum alt i regular.
  5. Tornem a rentar les peces molt brutes, sense cost addicional, i ens assegurem de què siguin entregades als apartaments que corresponen.

Actualment donem servei a diversos apartaments de Barcelona, oferint una solució innovadora que permet minimitzar riscos, molèsties i costos no desitjats.

Categorised in:

This post was written by Ed Hamilton

Comments are closed here.